2016 E Okul Sistemi Karne Notu

E Okul Karne Notu 2016. E-Okul Karne Notu Girme,E Okul Karne Notu Bakma,e-Okul Karne Notu Sorgulama,E-Okul Karne Notu Hesaplama,e-Okul Yarı yıl karne notları,e-Okul Yıl Sonu Karne Notları.
e-Okul Girişi yaparak öğretmenler karne notlarını girecek ve öğrenciler yarı yıl tatiline girmeden yarı yıl karnelerini alacaklar.Veliler şimdiden öğrencilerinin karne notunu merak etmekte olup ara ara e-Okula giriş yaparak çocuğunun karne notunu bakmaktadırlar.Öğretmenler e-Okul Yönetim menüsünden girerek karne notuna esas olan sınav notu,performans notu,proje notu ve davranış notu bilgilerini girecekler.




E-OKUL ÖĞRETMEN GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ
e-Okul Karne Notu Hesaplama:
Öğrencilerin karne notu ortalaması takdir teşekkür hesaplaması için bütün derslerinin notlarını öğretmenleri tarafından ayrı ayrı sisteme girmek zorundaBu tabloda neler yapılır ? e okul sisteminde online karne notu ortalaması işlemleri sorunsuz olarak yapılabilektedir. Okul karne not ortalaması hesaplama dönem sonuna doğru notlar girildikçe görülecektir.
E-Okul Ortalama Hesaplama programı dönem sonu ortalamanızı hesaplamaya yarayan kullanışlı bir uygulamadır. İlkokul, ortaokul ve lise düzeylerinde çalışmaktadır ve kullanımı oldukça basittir.
e okula Öğrenci girişi yapılıp "Not Bilgileri" sayfasına gidildikten sonra karne notları hesaplanmış olarak görülecektir.